Accessoire Madness

12 mei 2019

Let’s make plans. I have some cute accessory that need to be shown off! Accessoires zijn helemaal hot! Ben jij ook zo blij met de comeback van deze haartrend? Haarclips, versierde schuifspelden, scrunchies, velvet haarbanden en ga zo maar door. More, is absoluut more! Onze favorieten vind je hieronder op een rij.

#Strik erin

Je zijde sjaal mag á la 2019 ook in je hairdo geknoopt worden. Een classy upgrade voor elke outfit!

#Haarspeld

Nee, geen schuifspeldje om je losse lokken mee in bedwang te houden, maar een waar fashion statement. Groot, kleurrijk en het liefst meerdere items naast elkaar.

View this post on Instagram

Grey skies, but happy clothes!

A post shared by MARIANNE THEODORSEN (@marianne_theodorsen) on

#Scrunchie bow

Een variatie op de ó zo vertrouwde scrunchie. De perfecte finishing touch voor een zomerse half updo!

#Retro haarband

Gelukkig komen alle trends weer eens terug! Wij konden niet wachten op deze 90’s haarbanden trend. Een beetje druk achter de oren nemen we maar voor lief!

View this post on Instagram

One year ago when I had checks on my mind..and head😂

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

#Pearls

Diamon…. uuh nope: pearls are a girls best friends! Je hebt ze vast al hier en daar gespot want de prachtige parels zijn helemaal HOT dit jaar.

#Clip

Dit item vind je in allerlei formaten en kleuren. Ga jij voor een kleurrijke variant of die met over de top veel glitters?

Welke accessoire is jouw favoriet? Wij kunnen ook niet kiezen! Gelukkig is combineren altijd een optie en is deze trend met elke dagelijkse look te dragen. Wil jij graag meer haarinspiratie? Volg ons dan op Facebook & Instagram voor je dagelijkse portie #hairinspiration.