Herfst tip: een updo!

19 oktober 2018

Herfst betekent vallende bladeren, warme truien, lekkere thee én een hoop wind en regen. Om ervoor te zorgen dat jij toch een mooi kapsel hebt wat nét iets beter blijft zitten deze herfst, verzamelde wij de leukste updo-trends van het moment. Hoe ga jij je haar opsteken?

#Ballerinabun

Met of zonder accessoires, de ballerinabun is een lifesaver als je een makkelijk én stijlvol kapsel nodig hebt. Populaire accessoires zijn de stoere bun cuff, de scruncie en de klassieker: de strik.

#High pony met scrunchie

De scrunchie is dit jaar een populaire haaraccessoire. Gecombineerd met een hoge paardenstaart zien we deze veelvoudig terug op Instagram, bij celebs en in het straatbeeld. Back to the 90’s!

View this post on Instagram

quick trip to camp 😼

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

#Bun met klassieke plukken

Een chique versie van de gemakkelijke knot. Met een paar klassieke plukken transformeer je een nonchalant kapsel naar een glamlook. En oh ja, vergeet de haarspray niet!

#Sleek bun met scheiding

Strakke kapsels doen het goed dit najaar. We zien deze trend terug komen in glass hair (een vlijmscherpe, shiny bob) maar ook in opgestoken haar. Zo zijn de strakke knotjes met een zij- of middenscheiding een van de updo-trends van dit najaar.

Nu kan jij er helemaal tegenaan deze herfst. Voor advies op maat kan je terecht bij een BrainWash kapper bij jou in de buurt. Blijf ons volgen op Facebook en Instagram voor meer haar inspiratie ;).