#Productvandemaand: Keune Keratin Smooth 2-Phase Spray

05 oktober 2018

Een product wat je haar verzorgt maar ook beschermt? Dat is het product van de maand oktober. Deze keer is het #productvanmaand de Keratin Smooth 2-Phase Spray van Keune. Deze spray reguleert de vochtbalans én beschermt tegen hitte van jouw stijl- en/of krultang. Tijd voor een compleet verzorgde glamavond met verzorgt haar tot in de puntjes ;)!

Het product:

De Keratin Smooth 2-Phase Spray van Keune is een direct verzorgende en ontwarrende spray. Daarnaast zorgt het product ervoor dat je haar niet meer pluist én beschermt het je haar tegen beschadiging van hitte.

Wat doet het?

De spray verzorgt én beschermt je haar. De bestanddelen, keratine en Silsoft, reguleren de vochtbalans van het haar waardoor dit sterker en gladder wordt. De lage pH-waarde in het product strijkt de schubbenlaag van je haren glad waar-door meer glans ontstaat zónder dat je haar verzwaard wordt. De overige bestanddelen zorgen ervoor dat je haar beschermd wordt tijdens het föhnen, krullen of stijlen.

Met de Keune Keratin 2 Phase Spray zijn jij, je haar en je vriendinnen helemaal klaar voor een avondje uit. Voor meer tips, producten én inspiratie kan je ons volgens op Instagram en Facebook.