BrainWash Behandelingen

Hieronder vind je informatie over de behandelingen in onze salons. Selecteer de BrainWash salon bij jou in de buurt voor de actuele prijzen.

BrainWash Behandelingen & Voordelen

  • Kom je binnen 6 weken opnieuw knippen, dan krijg je €3,50 euro korting
  • Bij 3 behandelingen of meer ontvang je 5,- euro korting
  • Studenten krijgen €3,50 euro korting op knippen (ma t/m do)
  • 2 BrainWash Professional producten voor €18,- i.p.v. €20,-
  • 3 BrainWash Professional producten voor €25,- i.p.v. €30,-

Bij BrainWash zijn de behandelingen nu nog makkelijker gemaakt! De knip & kleur pakketen zijn vervangen door behandelingen met toevoegingen. Kies voor een uitgroei kleurbehandeling, een balayage/highlights of bijvoorbeeld een basiskleur. Na het kiezen van je behandeling op basis van je haarlengte, kun je nog een toevoeging kiezen zoals een toner, maskerbehandeling en knipbehandeling.

Heb je advies nodig over kleuren of behandelingen? Breng een bezoekje aan de salon bij jou in de buurt, of overleg met de stylist aan het begin van jouw afspraak.

Wassen, knippen en drogen

Toe aan een fris geknipt kapsel? Eerst even lekker laten wassen, waarna de stylist je haar zo terug in model knipt. Na het knippen wordt het haar uiteraard nog even gedroogd.

Naast de behandeling wassen, knippen en drogen kan je kiezen voor extra toevoegingen, bijvoorbeeld om je haar te kleuren en/of extra te laten verzorgen.

Verzorging

Na de knip- of kleurbehandeling kan je ervoor kiezen om het haar extra te laten verzorgen. De stylist voorziet je haar van een haarmasker. Deze toevoeging is niet los te boeken.

Modeldrogen

Na de knip of kleurbehandeling kan je ervoor kiezen voor modeldrogen. De stylist neemt dan even de tijd om je haar mooi te drogen en in model te brengen. Deze toevoeging is niet los te boeken.

Föhnen / Opsteken / Krullen / Stijlen

Föhnen: Na de knip of kleurbehandeling kan je ervoor kiezen om het haar te laten föhnen. De stylist neemt dan extra de tijd om je haar op een mooie manier te drogen, te borstelen en te stylen.

Opsteken: Je kan ervoor kiezen om het haar te laten opsteken. De stylist neemt extra de tijd om je haar op een mooie manier stijlvol op te steken.

Krullen: De stylist neemt extra de tijd om je haar op een mooie manier te krullen.

Stijlen: De stylist neemt extra de tijd om je haar op een mooie manier stijlvol glad te maken.

Wassen, Knippen, drogen kinderen t/m 11 jaar

Kinderen t/m 11 jaar worden op maandag t/m donderdag een lager tarief geknipt. Op de overige dagen geldt het reguliere tarief.

Uitgroei kleuren

Binnen 6 weken na de vorige kleurbehandeling kan het haar weer bijgekleurd worden. Wij raden altijd aan hier verzorging bij te nemen, om de kleur te beschermen en het haar langer mooi te houden. Uiteraard kan deze behandeling uitgebreid worden met knippen of bijvoorbeeld modelföhnen

Gehele haar kleuren

Wil je je gehele haar kleuren? Ook dan adviseren wij om er verzorging zoals een conditioner of een masker bij te boeken. Door een verzorging toe te voegen aan een kleurbehandeling, blijft de kleur langer mooi, waardoor jij er langer van kunt genieten.

Highlights - Maximaal 15 folies

Highlights tot 15 folies. Uiteraard kun je dit combineren met 1 haarkleuring extra verzorging, knippen of modeldrogen. Niet in combinatie met balayage. De prijs van een toner om de highlights in te kleuren is inbegrepen bij halflang en lang haar.

Highlights - Maximaal 25 folies

Highlights tot 25 folies. Uiteraard kun je dit combineren met 1 haarkleuring, extra verzorging, knippen of modeldrogen. Niet in combinatie met balayage. De prijs van een toner om de highlights in te kleuren is inbegrepen bij halflang en lang haar.

Highlights - tot 35 folies

Highlights tot 35 folies. Uiteraard kun je dit combineren met 1 haar kleuring, extra verzorging, knippen of modeldrogen. Niet in combinatie met balayage. De prijs van een toner om de highlights in te kleuren is inbegrepen bij halflang en lang haar.

Highlights - tot 45 folies

Highlights tot 45 folies. Uiteraard kun je dit combineren met 1 haar kleuring, extra verzorging, knippen of modeldrogen. Niet in combinatie met balayage. De prijs van een toner om de highlights in te kleuren is inbegrepen.

Highlights - tot 55 folies

Highlights tot 55 nieuwe folies. Uiteraard kun je dit combineren met 1 haarkleuring, extra verzorging, knippen of modeldrogen. Niet in combinatie met balayage. De prijs van een toner om de highlights in te kleuren is inbegrepen.

Losse Toners

Uitsluitend te boeken in combinatie met highlights.

Balayage

Balayage geeft een zonnig en natuurlijk effect aan je haarkleur. Een voordeel van een balayage is dat het amper een uitgroei geeft. De toner is inbegrepen, vergeet niet je masker bij te boeken.

Permanent

Bij het kiezen van een permanent raden wij aan om er verzorging bij te boeken. Uiteraard kan de behandeling worden gecombineerd met andere toevoegingen zoals een watergolf, knippen of föhnen.

Watergolven

Na de knip- of kleurbehandeling kan je ervoor kiezen om het haar te laten watergolven. Deze toevoeging is niet los te boeken. Beschikbaar bij geselecteerde salons.