BrainWash Behandelingen

Hieronder vind je een overzicht van de BrainWash behandelingen! Selecteer de BrainWash salon bij jou in de buurt voor de actuele prijzen.

Kleuringbehandeling boeken

Kies je voor een uitgroei-kleurbehandeling, een balayage, highlights of een basiskleur?

Na het kiezen van je kleurbehandeling, op basis van je haarlengte, kun je nog een toevoeging kiezen, zoals een maskerbehandeling en/of knipbehandeling. Heb je advies nodig over kleuren of behandelingen? Breng een bezoekje aan de BrainWash salon bij jou in de buurt of overleg met de stylist aan het begin van jouw afspraak.

BrainWash Behandelingen & Voordelen

  • Kom je binnen 6 weken opnieuw knippen, dan krijg je €3,50 euro korting
  • Bij 3 behandelingen of meer ontvang je 5,- euro korting
  • Studenten krijgen €2,50 euro korting op knippen (ma t/m do)
  • 2 BrainWash Professional producten voor €18,- i.p.v. €20,-
  • 3 BrainWash Professional producten voor €25,- i.p.v. €30,-

Wassen, knippen en drogen

Toe aan een fris geknipt kapsel? Eerst even lekker laten wassen, waarna de stylist je haar zo terug in model knipt. Na het knippen wordt het haar uiteraard nog even gedroogd.

Naast de behandeling wassen, knippen en drogen kan je kiezen voor extra toevoegingen, bijvoorbeeld om je haar te kleuren, extra te laten verzorgen en/of te laten modeldrogen of modelföhnen.

Tondeuse volledig

Het gehele haar wordt met de tondeuse geschoren door middel van maximaal 3 standen op de tondeuse.

Verzorging

Na de knip- of kleurbehandeling kan je ervoor kiezen om het haar extra te laten verzorgen. De stylist voorziet je haar van een haarmasker. Deze toevoeging kun je uitsluitend boeken in combinatie met een knip- en/of kleurbehandeling.

Modeldrogen

Deze behandeling wordt alleen uitgevoerd in combinatie met een knip- en/of kleurbehandeling. Je haar wordt niet alleen droog geblazen, maar ook mooi in model gebracht door middel van het aanbrengen van een accent met een ronde borstel in de bovenlaag of pony.

Wil je liever dat je haar stevig geföhnd wordt? Kies dan voor modelföhnen.

Föhnen / Opsteken / Krullen / Stijlen

Model föhnen: Je haar wordt stevig geföhnd met borstels, zodat het extra lang in model blijft zitten.

Opsteken: De stylist steekt je haar op een stijlvolle manier op in de gewenste look.

Krullen: De stylist krult het haar met behulp van professionele tools.

Stijlen: De stylist maak het haar stijl en glad met behulp van professionele tools.

Wassen, Knippen, drogen kinderen t/m 11 jaar

Kinderen t/m 11 jaar worden op maandag t/m donderdag voor een lager tarief geknipt. Op de overige dagen geldt het reguliere tarief.

Uitgroei kleuren

Binnen 6 weken na de vorige kleurbehandeling kan de uitgroei bijgekleurd worden. Wij raden altijd aan hier verzorging bij te boeken, om de kleur te beschermen en het haar langer mooi te houden. Uiteraard kan deze behandeling uitgebreid worden met knippen of bijvoorbeeld modelföhnen.

Wil je ook de lengte en punten gekleurd hebben? Kies dan voor de behandeling ‘gehele haar kleuren’.

Gehele haar kleuren

Wanneer ook de punten van je haar meer glans of kleur nodig hebben, kies er dan voor om het gehele haar te laten kleuren. Ook dan adviseren wij om er een maskerbehandeling bij te boeken. Door deze verzorging toe te voegen aan een kleurbehandeling, blijft de kleur langer mooi, waardoor jij er langer van kunt genieten.

Highlights - Maximaal 15 folies

Highlights tot 15 folies. Uiteraard kun je dit combineren met uitgroei verven of het gehele haar kleuren, knippen, modeldrogen of modelföhnen. Niet in combinatie met balayage. De prijs van een toner om de highlights in te kleuren is inbegrepen.

Highlights - Maximaal 25 folies

Highlights tot 25 folies. Uiteraard kun je dit combineren met uitgroei verven of het gehele haar kleuren, knippen, modeldrogen of modelföhnen. Niet in combinatie met balayage. De prijs van een toner om de highlights in te kleuren is inbegrepen.

Highlights - tot 35 folies

Highlights tot 35 folies. Uiteraard kun je dit combineren met uitgroei verven of het gehele haar kleuren, knippen, modeldrogen of modelföhnen. Niet in combinatie met balayage. De prijs van een toner om de highlights in te kleuren is inbegrepen.

Highlights - tot 45 folies

Highlights tot 45 folies. Uiteraard kun je dit combineren met uitgroei verven of het gehele haar kleuren, knippen, modeldrogen of modelföhnen. Niet in combinatie met balayage. De prijs van een toner om de highlights in te kleuren is inbegrepen.

Highlights - tot 55 folies

Highlights tot 55 nieuwe folies. Uiteraard kun je dit combineren met uitgroei verven of het gehele haar kleuren, knippen, modeldrogen of modelföhnen. Niet in combinatie met balayage. De prijs van een toner om de highlights in te kleuren is inbegrepen.

Balayage

Balayage geeft een zonnig en natuurlijk effect aan je haarkleur. Een voordeel van een balayage is dat het amper een uitgroei geeft. De toner is inbegrepen, vergeet niet je masker bij te boeken.

Blonderen

Overweeg je om het gehele haar te blonderen om zo naar een lichtere kleur te kunnen toegaan? We raden je dan aan om eerst advies in te winnen bij de salon. Blonderen is gezien de haarkwaliteit, haarkleur en jouw wens niet altijd de beste optie. Loop dus gerust bij ons naar binnen en laat je adviseren door één van onze stylisten.

Permanent

Het tijdelijk omvormen van het haar naar een hele fijne tot een iets grovere krul. Wij raden bij deze behandeling altijd knippen en modelföhnen of watergolven aan. Deze behandeling wordt bij een selectie van onze salons aangeboden. Kijk hier bij welke salon je terecht kunt voor permanent.