9
Anoniem

10 oktober - 2021

Goed geknipt en in model gebracht,precies naar wens!
10
Anoniem

11 augustus - 2021

Having to make an appointment is the best way to go. It is good for the client and hairstylist as well.
10
ingrid nieuwdorp

05 augustus - 2021

Michelle een goede kracht, aardig, kundig.
9
Fabienne Faber

28 juli - 2021

Heel fijn geholpen gisteren, namen alle tijd voor mij. Wilde mijn haar laten ontkleuren en een ander kleurtje erin en geknipt worden. Ze hebben netjes naar mijn wensen geluisterd en ben heel blij met het eindresultaat.
8
Anoniem

21 juli - 2021

Prima zaak en styliste. Less is more. Gewoon knippen, naturel praatje, betalen, klaar. Niet zo'n geforceerd ongemakkelijk weerpraatje of aansmeren van veel te dure producten.
7
b v maartens

27 juni - 2021

Vind het erg prettig dat je op afspraak kunt komen ivm met mijn werktijden,en hoop ook dst dat zo blijft ivm met de kange wachttijden andets
9
Anoniem

24 juni - 2021

Ik wil nog even kwijt dat de stylist die ik had heel erg vriendelijk was, en goed met me mee dacht na mijn laatste bezoek bij een andere kapper. Daardoor durfde ik niet goed meer de stap naar de kapper te maken. Ze luisterde goed, gaf ontzettend goed advies en was een gezellige dame die me helemaal op mijn gemak heeft gesteld. De volgende keer als ik terug kom dan wil ik deze vriendelijke jongedame weer, want ze heeft me echt van mijn angst afgeholpen voor een mislukt kapsel. En ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe kapsel waar ik al heel veel complimenten over heb gehad! Mijn complimenten voor haar!
8
kim dijal

19 juni - 2021

Heel betrokken Goed geadviseerd Mooi resultaat
9
Franklin van der Zande

18 juni - 2021

Ben dik tevreden met het resultaat, de vriendelijke styliste en de salon. Alleen positief.
9
Anoniem

10 juni - 2021

Zeer vriendelijke meiden. Nooit lange wachttijden. En de prijs spreekt me aan.