9
Dennis Meenderink

08 juli - 2020

Toen Brain wash hier kwam ben ik er geweest. De dames die er toen werkten konden mijn kapsel niet knippen. Ik kreeg een of ander lul verhaal toen dat ze op de opleiding niet meer leren om model te knippen en dat ze alleen nog basis les geven. Ik kwam toen naar buiten met een scheef geknipt kapsel en werd gewoon uitgelachen. Noodgedwongen moest ik nu met spoed naar de kapper toe en brainwash was de enige die nog plek had. Met tegenzin ging ik er heen maar dit keer was het een echt positieve ervaring. Een jongeman die leuk en vrolijk was en me zelfs een ander kapsel aanraadde. Ik ben echt superblij want ik vind dat ik zelf nog nooit zo'n leuk kapsel gehad heb. Ik ga de volgende keer zeker weer daar naartoe! Ook was het super gezellig!
10
Anoniem

04 juli - 2020

Goed en vakkundig behandeld.Top!!
9
Anoniem

28 juni - 2020

Ik woon bijna tegenover maar eerder nooit binnen geweest. Zeer leuke sfeer, schoon en heel live kappers. Cappuccino was ook OK. Dat was zeker niet mijn laatste keer .
8
barbara brandts

26 juni - 2020

Ik vind dit een fijne kapsalon. Altijd leuk wn gezellig en goede service.
8
Anoniem

16 juni - 2020

Heel erg behulpzaam ik voelde mij op mijn gemak
8
Anoniem

11 juni - 2020

dat de prijs okee is de gasheid en de service en dat we niet zo lang hoef te wachten
9
Anoniem

09 juni - 2020

Fijn geholpen en heel blij met de vaste medewerkers die er werken! Ik vraag altijd om mening/advies en ben altijd blij met het eindresultaat. Ook als de medewerker inziet dat het niet goed is of geen goede keus dan wordt dat gezegd! Heel goed 👌
9
I Wissink

08 juni - 2020

lang niet zo goed geknipt!! DANK
8
Anoniem

07 juni - 2020

Het zou fijn zijn als 1 kapster van van begin tot eind helpt. Je wordt altijd uitgespeeld en gedroogd door een ander. Zij weet niet hoe je geknipt bent en hoe je het gedroogd wil hebben. Dat moet je dan weer uitleggen.
10
Muna Ali

04 juni - 2020

Ik ben heel blij van mijn haar klaur door u bankt groetjes muna