9
Anoniem

11 september - 2020

Ik heb bij deze vestiging de service as prettig ervaren en de kapster was erg vriendelijk.
9
Anoniem

25 augustus - 2020

Ik weet niet wat er mis is gegaan. Ik wilde het niet over het interieur hebben maar over het knippen. Ik ben goed geknipt, de prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Prettige behandeling, en heel belangrijk: de coronamaatregelen die worden gehanteerd.
8
a kaman

22 augustus - 2020

👍🏻
9
r huve

23 juli - 2020

Hele prettige ervaring bij brainwash in Muiden! Hele leuke gezellige kapster! Er wordt goed gelet op de corona regels ,personeel was heel vriendelijk en had een prachtig eindresultaat. Dus zeer tevreden over deze kapperszaak in muiden
7
Anoniem

04 juni - 2020

Was eigenlijk prima, het totaal plaatje prijs versus kwaliteit en hele fijne service. Zeer tevreden!
8
Anoniem

16 mei - 2020

Het totaal plaatje is voor de klant heel belangrijk . Soms denk je er zou iets meer schoongemaakt kunnen worden . Vloer , tafeltjes . Ook weer het totaal beeld . Het systeem wat er nu is : op afspraak zou mijn voorkeur hebben . Soms is nml . het wachten wel erg lang en dat zou je kunnen weerhouden om naar BrainWash te gaan . Hier moet je soms te veel tijd voor inleveren .
10
Anoniem

18 februari - 2020

Goede behandeling en leuke bediening Zo door gaan topwinkel
8
Anoniem

17 februari - 2020

Prettige kapper zonder poespas, en met prima prijs/kwaliteit verhouding.
8
Anoniem

18 januari - 2020

Bij twee eerdere bezoeken werd ik geknipt door een meisje die voor mijn gevoel maar wat deed en lukraak hier en daar in 5 minuten wat afknipte. Ze was meer aan het praten dan dat ze oplette wat ze deed voor mijn gevoel. Na een jaar maar weer eens langsgekomen, met het voornemen niet door haar geknipt te gaan worden. Het was een prettige ervaring. De kapster was vriendelijk en vooral ook deskundig en nam voldoende tijd om mij advies te geven en mijn haar te knippen. Het resultaat was prima.
10
W Piet-Pinkse

05 januari - 2020

Voor het eerst geweest en kom zeker terug. Perfect. Leuk personeel.