Matrix stap over op MATRIX

01 augustus 2020

Groot nieuws! Vanaf 1 augustus gaat BrainWash kappers werken met een nieuw merk voor professionele salonproducten: MATRIX! Lees er meer over in deze blog.

Over MATRIX

MATRIX is een merk dat in 1980 werd opgericht door de Amerikaanse Arnie Miller vanuit de missie om kappers de kans te geven om te ‘geloven, dromen & slagen’ in hun vakgebied. Vandaag de dag zet het merk zichzelf als doel om het meest inclusieve merk van de professionele kappersindustrie te zijn, waar expressie, inspiratie en ongecompliceerde producten voorop staan. De merkwaarden van MATRIX sluiten perfect aan bij de merkwaarden van BrainWash: toegankelijk, no-nonsense en authentiek.

MATRIX is het meest toegankelijke en ongecompliceerde professionele kappersmerk in de markt. Het merk daagt zichzelf uit om continu te blijven ontwikkelen en vooruit te lopen op trends om kwalitatief hoogstaande producten te leveren tegen een sterke prijs-kwaliteitverhouding. MATRIX heeft een uitgebreid assortiment aan kleur, haarverzorging, styling en textuur dat betrouwbaar, krachtig, toegankelijk geprijsd en eenduidig is. De MATRIX haar- en stylingsproducten zijn verkrijgbaar bij alle BrainWash salons.

MATRIX Total Results

In onze productkast vind je vanaf nu de kleurrijke Total Results lijn met professionele haarverzorgingsproducten voor thuis. MATRIX Total Results biedt producten die zijn afgestemd op verschillende haartypes en haarbehoeftes, zo is er voor jou altijd de perfecte shampoo en conditioner die past bij jouw wensen.

MATRIX Style Link

De MATRIX Style Link lijn heeft alles in huis om jouw haar thuis te stylen zoals jij dat wilt. De Prep, Play and Perfect producten bieden jou alles wat je nodig hebt voor die perfect gestylde look.

Ga naar onze producten pagina om alle MATRIX producten te bekijken die in onze salons verkrijgbaar zijn voor een vaste lage prijs!