De Favoriet van Ilona! Snelle Booster - Droogshampoo

15 juli 2021

Dit is mijn favoriet! Mijn favoriete product uit de BrainWash Professional lijn is de Snelle Booster! Je zou denken dat een droogshampoo vooral de ideale oplossing is voor als je even geen tijd hebt om je haar te wassen, dit is absoluut waar! Het frist je haar meteen op en het heeft een heerlijke geur. Maar dit is niet de enige reden waarom ik het zou adviseren. Het is ook een superfijn product om meer volume en textuur te creëren. Het geeft een lichte body en meer stevigheid aan het haar, zonder een witte waas achter te laten. Je moet natuurlijk wel even goed schudden voor gebruik.

Even voorstellen!

Hallo! Ik zal me even voorstellen! Ik ben Ilona Lambregts, ik ben 30 jaar en al ruim 6 jaar werkzaam bij BrainWash Kappers. Momenteel werk ik als junior regiomanager en geef daarbij begeleiding aan 10 salons en daarnaast kunnen klanten mij nog zo nu en dan vinden in het filiaal in Roosendaal. Mijn passie in dit vak ligt echt bij het adviseren van klanten en iemand met nog mooier haar naar huis laten gaan. Het is zo fijn om je kennis te delen en er is zoveel ontwikkeling op dit vakgebied dat ik iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk ga.

Dit is wat ‘ie voor je haar doet:

Het is zeer geschikt om wat extra volume te creëren, vooral bij halflang, tot lang en fijn haar. Vaak hoor ik dat een klant aangeeft dat ze te vaak hun haar wassen, soms wel elke dag! Dit is helemaal niet nodig en met deze droogshampoo kan je het heel makkelijk nog even een dagje uitstellen. Probeer het eens, het werkt echt!

En heb je ook weleens dat je je haar leuk wilt opsteken, maar dat het snel uitzakt? Voor een lichte versteviging werkt deze droogshampoo fantastisch. En het belangrijkste: je haar blijft echt goed zitten. Je borstelt het er makkelijk weer uit en het plakt niet. Wanneer je haarlak gebruikt zit er weinig tot geen beweging meer in het haar, daarom gebruik ik in plaats daarvan de droogshampoo, zodat er beweging in het haar blijft en je vaker kan wisselen van model zonder dat je het meteen weer moet wassen.

Mijn haargeheim!

Ik heb een felle kopertint in mijn haar en ik wil deze kleur natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Echter door veelvuldig wassen, vervaagd de kleur sneller. De ideale oplossing is daarom deze droogshampoo. Je stelt het wassen uit en je kleur blijft langer mooi!