De Favoriet van Naomi! Lekker Stug - Zoutspray

15 juli 2021

Dit is mijn favoriet! Mijn favoriete product van de BrainWash Professional lijn is de Lekker Stug! Dit product maak de aanzet van je haar stug waardoor je meer volume krijgt en het tevens goed blijft zitten als je het opsteekt. Hij is ook erg geschikt voor kort haar, om een warrig effect mee te creëren, zoals je haar normaal aanvoelt na een dagje strand!

Even voorstellen!

Mijn naam is Naomi. Ik werk nu 5 jaar bij BrainWash Kappers in het filiaal in Oosterhout. Ook ben ik de Regiotrainer van de regio Vlaardingen, wat inhoudt dat ik de medewerkers in deze regio train in vaktechniek. Het allerleukste aan het kappersvak vind ik de dameskant en dan vooral het kleuren van het haar, waarin je al je creativiteit kan uiten!

Dit is wat ‘ie voor je haar doet:

De Lekker Stug is een zoutspray en bevat natuurlijk zeezout. De spray zorgt ervoor dat je maar meer structuur en stugheid krijgt op de oppervlakte van de haarvezel en hierdoor krijg je meer volume in je haar. Iedereen kan de Lekker Stug gebruiken, want hij is geschikt voor elk haartype. Er zijn ook best veel mannen die met een zoutspray hun kapsel net wat meer stevigheid te geven in combinatie met de föhn, zodat het de hele dag goed in model blijft zitten! Er zit bovendien een hittebescherming in, zodat je haar beschermd is bij het gebruik van je föhn, stijltang of krultang.

Mijn haargeheim!

Ik heb mijn haar altijd opgestoken zitten. Door het gebruik van de Lekker Stug zoutspray krijg ik meer volume én zakken de schuifspeldjes er niet uit.

Wil jij ook een mooi opgestoken kapsel, dat de hele dag blijft zitten? Volg dan de volgende stappen:

  • Was eerst je haar met de Nogal Verzorgend herstellende shampoo en gebruik voor de puntjes de Nogal Voedend herstellende conditioner.
  • Kam daarna het haar door en maak scheidingen op het hoofd. Spray steeds de Lekker Stug zoutspray op de aanzet van het haar, dicht bij de hoofdhuid.

  • Vervolgens föhn je je haar omhoog met behulp van een föhnborstel, zodat het extra volume krijgt. Als je haar droog is dan zul je zien en voelen dat je haar stug is aan de aanzet en meer body heeft.

  • Hierna kun je met behulp van de krultang krullen maken in je lengten en punten, daardoor wordt het opsteken makkelijker en ziet het er meteen heel mooi uit!

Succes! Mocht het niet lukken dan geef ik je graag advies in de salon 😊