De Favoriet van Kim! Onwijs Flexibel - Fiber Gum

15 juli 2021

Dit is mijn favoriet! Eén van mijn favoriete producten uit onze eigen professionele lijn is de Onwijs Flexibel - Fiber Gum. Dit is echt een aanwinst op ons assortiment! Het doet zijn naam eer aan, want het is een onwijs soepele crème, die supergeschikt is voor mannen die de hele dag geen omkijken meer willen hebben naar hun haar. Daarnaast is hij ook heel geschikt voor dames met korte coupes die van veel textuur houden, of om krullen mee in te kneden!

Even voorstellen!

Hi! Mijn naam is Kim en ik werk al 5 jaar bij BrainWash Kappers. Ik ben regiotrainer van de salons in de regio Rotterdam. Ik vind het superleuk om collega’s te begeleiden en te trainen op hun vaktechniek zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen om een topkapster/kapper te zijn!  Eén van de voordelen van deze functie is ook, dat ik als regiotrainer nauw betrokken was bij het testen van de producten van onze eigen productlijn, hoe leuk is dat?!

Dit is wat ‘ie voor je haar doet:

De Fiber Gum zorgt voor een medium stevigheid, is gemakkelijk te restylen, geeft volume  aan kort haar en ook nog eens een mooie glans.

Ik heb lang krullend haar, dus ik vind het ideaal om te gebruiken nadat ik mijn haar helemaal gedroogd hebt met de diffuser. Ik pak een klein beetje Fiber Gum en verdeel dit tussen mijn handen en kneed dit dan in mijn lengtes en punten. Zo creëer ik meer body, verminder ik pluis en blijven mijn krullen de hele dag goed zitten zonder uit te zakken.

Mijn haargeheim!

Mijn haargeheim om mooie krullen te krijgen is om nadat je een mousse of curl cream in hebt gedaan, voorover te buigen en al het haar naar beneden te kammen om zo de versteviging goed over het hele haar te verdelen. Zo wordt het gladder gemaakt en kun je veel volume creëren. Daarna droog ik het helemaal met een diffuser, want als het haar nog vochtig blijft zal de krul snellen uitzakken. Als het haar helemaal droog is kneed ik er wat Fiber Gum in en kan ik er de hele dag tegenaan! De dag erna maak ik het haar weer wat vochtig zodat het haar weer opnieuw zijn vorm kan aannemen met behulp van de diffuser en kneed ik er vervolgens weer een klein beetje Fiber Gum in.