December ready?

09 december 2018

December is de maand om bij BrainWash kappers langs te gaan! Maar niet alleen omdat je er natuurlijk tiptop uit wil zien voor de feestdagen. Er zitten veel meer voordelen aan een decemberbezoek bij je favoriete salon. Naast dat we het ook heel gezellig vinden om je in 2018 nog een keer te zien. Lees daarom hier waarom je er niet omheen kunt om nog even bij ons langs te komen!

#Relax

Neem nog even een fijn relax momentje voor de feestdrukte. Je hebt vast hard gewerkt in 2018 en moet ook even aan jezelf denken. Bij ons kun je heerlijk ontspannen en even ontkomen aan de decemberstress! Laat je hoofd heerlijk masseren tijdens het haren wassen en neem en lekker kopje thee tijdens je knipbeurt. Enjoy it!

#Party presents

Cadeaustress? Niet nodig, wij hebben namelijk ook hele fijne cadeaus voor onder de boom. Met onze verzorgende haar-producten zit je altijd goed! Je kunt natuurlijk ook jezelf trakteren zodat je tijdens de feestdagen nog kunt genieten van een ontspannen ‘wellness momentje’.

#Get inspired

Zo veel leuke kapsels en maar twee Kerstdagen. Dat betekent keuzestress! Of misschien heb je nog totaal geen idee wat je met je haar gaat doen tijdens de feestdagen. Onze stylisten helpen je graag! Zij kunnen met je brainstormen en weten precies wat jou mooi zal staan.

#Boost

Happy hair, happy life. Een bezoek aan BrainWash geeft je een enorme boost aan zelfvertrouwen! Of je nu gaat voor een heel nieuw kapsel, een andere kleur of alleen je puntjes knipt. Wij zorgen ervoor dat je zult stralen tijdens de feestdagen!

Do we need to say more? Hopelijk zien we je snel in een van onze BrainWash salons!