Haartrend: warme kleuren

16 december 2018

Je kunt het niet gemist hebben, astinten zijn al een tijd ‘in-trend’. Maar verandering is onderweg! Granny moet plaatsma-ken voor goudlokje en roodharige zijn dit seizoen helemaal ‘in’. Langzaam maar zeker zien we steeds meer warme tinten verschijnen in het modebeeld. Wij worden er vrolijk van!

Ben jij gezegd met natuurlijk rood haar? Dan ben je al helemaal ‘in-trend’ voor dit winterseizoen! Roodtinten zijn HOT! Blondines en brunettes niet getreurd, een rode kleuring is altijd een optie. Wil je geen extreem rode haarkleur? Strawberry Rosé got you covered! Een warme, roze-meets-blond haarkleur waarmee jij zeker opvalt.

2019 is het jaar van goud- en honingblond met een warme gloed. Ook met een stoere kopertint zit je helemaal goed. Is voor jou de overstap nog te groot? Dan is nude iets voor jou. Dit is een neutrale (niet warme en niet koele) haarkleur die erg lijkt op natuurlijk blond haar.

Zie jij deze ‘warme’ trend wel zitten? Wij adviseren je graag bij het kiezen van een nieuwe haarkleur! Bezoek een BrainWash kapper bij jou in de buurt. Én volg ons op Instagram en Facebook voor de nieuwste trends en inspiratie.