BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

3 apr De uitgroei is HOT

Geplaatst op 14:16 uur in Blog, Kleuren, TrendsDelen

De tijd dat een duidelijke uitgroei een absolute no go was, hebben we inmiddels ver achter ons gelaten. Een donkere aanzet bij lichter gekleurd haar is inmiddels niet alleen oké, maar zelfs super HOT. Deze trend wordt ook wel de soft roots trend genoemd; waarbij de verschillende kleuren van het haar subtiel in elkaar overlopen.

Hoewel we allemaal graag flawless lokken hebbben, is er ook iets te zeggen voor een look die net wat meer effortless oogt. Lived-in hair is al een tijdje een trend, maar ook dit jaar doet de uitgroei het goed. Zo zagen we Selena Gomez en Kim Kardashian dit kapsel al rocken. Wat erg belangrijk is bij deze look, is dat het wel ‘klopt’ en niet verwaarloosd oogt. De uitgroei zal dus goed geblend moeten worden met de rest van het haar, zodat er geen strepen of harde lijnen ontstaan. Naast de nonchalante look and feel heeft deze haartrend nog een heel fijne bijkomstigheid: de vereiste onderhoud. Of beter gezegd, géén onderhoud. Je uitgroei hoeft immers niet bijgewerkt te worden. BrainWash is fan!

 

 

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert