BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

9 mrt Granny Grey bij BrainWash kappers!

Geplaatst op 10:13 uur in Blog, Kleuren, TrendsDelen

Grijs haar wordt anno 2016 niet langer meer geassocieerd met een bepaalde leeftijd. De zogenaamde ‘granny grey’ trend is HOT. Of beter gezegd ‘cool’, want koeler gaat een tint niet worden!

Heb jij het ook te pakken, deze grijze haartrend? Dan zit je bij BrainWash aan het juiste adres, want in alle vestigingen hebben wij nu de Semi Color No. Grey van Keune! Het is een hele speciale grijze verf, want je kunt er alle kanten mee op. Zowel natuurlijk blond haar (vanaf kleurhoogte 7) als geblondeerd haar kan volledig grijs geverfd worden. Donker haar zal eerst opgelicht moeten worden middels ontkleuring; lees hierover meer in ons andere artikel. Uiteraard is het ook mogelijk om highlights er mee in te kleuren, zodat je een wat meer genuanceerde grijze look hebt. Wat het helemaal speciaal maakt, is dat er diverse grijze tinten mee gemaakt kunnen worden. Je kunt er dus ook voor kiezen om een aantal highlights donkerder of lichter grijs kan maken dan de rest. Op deze manier creëer je een prachtig gemeleerd granny grey kapsel.

granny grey brainwash kappers grijs haargranny grey haar brainwash kappersgg1

Voor de nazorg is het belangrijk om je haar te wassen met zilvershampoo. Dit trekt de warmte (gele kleur) uit je haar en geeft het een mooie assige gloed. Hoe langer je de zilvershampoo laat zitten en intrekken voordat je je haar uitspoelt, hoe koeler je gloed wordt. Hoewel deze shampoo net als alle andere shampoos ook een reinigende werking heeft, is het niet nodig om het iedere wasbeurt te gebruiken. Zie het als een onderhoudende shampoo, welke je bijvoorbeeld eens per week gebruikt!

Ben je om?! Al onze BrainWash haarstylisten zullen je voorzien van gratis en passend advies!

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert