BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

8 mrt Great hair for less

Geplaatst op 19:01 uur in Blog, Kleuren, Tips, TrendsDelen

Daar worden we allemaal vrolijk van! Een nieuwe look met prachtige kleurtechnieken in haardelen. Dit klinkt nu waarschijnlijk als abacadabra voor jou! Want wat houden al deze moeilijke kapperstermen precies in en wat mag je hiervoor verwachten? Dat leggen wij je allemaal haarfijn uit in deze blog.

Laten we beginnen bij het begin. Voordat je in de kappersstoel mag gaan zitten gaan we jouw haar eerst voorzien van een fijne wasbeurt. Een goed schuimende shampoo en daarna een voedende conditioner, heerlijk ingemasseerd door een van onze stylisten. Een momentje om lekker te ontspannen en alvast te bespreken hoe je jouw nieuwe coupe het liefst ziet en wat de mogelijkheden zijn. Afhankelijk van je wensen wordt je haar voor of na het verven in model geknipt.

Als je haar geborsteld is gaan we beginnen met the fun part, namelijk: kleuren! Hier wordt het wat ingewikkelder want wat is nu precies een kleurtechniek en hoe zit het met de verschillende haardelen. Er zijn héél veel verschillende kleurtechnieken, denk aan: highlights, lowlights, babylights, balayage, ombre en onze BrainWash color flash. Bij de Happy New Hair deal zetten we twéé van deze technieken in twéé delen van je haar. Wil jij een balayage, die van de kruin tot je haarpunten overloopt? Dan zullen er meer dan twee haardelen geverfd moeten worden en valt dit helaas niet volledig binnen de Happy New Hair deal. Tegen bijbetaling kunnen we dit natuurlijk wel gewoon voor je zetten!

Nu horen we je denken: ‘wat zijn dan haardelen’? Wanneer wij kappers je lokken verven verdelen we het haar in verschillende haardelen. Eigenlijk bestaat je coupe uit vijf verschillende lagen. Bekijk hiervoor de illustratie!

Toch nog vragen? Dan adviseren we je langs te gaan bij een BrainWash salons. Daar zijn de échte professionals aan het werk en zij helpen je graag!

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert