BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

23 jan Hét kapsel van 2018

Geplaatst op 16:31 uur in Blog, Knippen, TrendsDelen

Het nieuwe jaar is nog maar net van start gegaan en half Hollywood zet de schaar al in het haar. The French bob is namelijk HOT!

Oke, in 2017 is deze haartrend al enigszins gestart, maar hij zet toch echt serieus door. Zo zagen we de celebrity kapster Jen Atkin (stylist van o.a. de Kardashians en Hadids) op Instagram al verschijnen met haar nieuwe korte coupe.

The French bob anno nu kenmerkt zich door strakke lijnen tot op de kaaklijn en heeft een volle pony. De bob van 2018 zal dus stukken korter zijn dan de bobs (of eigenlijk lobs) die we het afgelopen jaar zagen. Overigens zien we the French bob ook wel zonde pony, dus mocht deze combinatie een beetje too much voor je zijn, dan is het ook hartstikke stylish om ervoor te kiezen om de pony weg te laten.

Naast de French bob zien we ook veel korte bobs zonder pony, dus mocht je een kapsel met beide elementen nogal veel vinden, dan kun je er altijd voor kiezen om de pony weg te laten.

BrainWash Kappers heeft wat inspiratiebeelden voor je op een rijtje gezet:

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert