BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

23 aug Redhead Festival

Geplaatst op 19:37 uur in Blog, TipsDelen

Code rood! Zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 is het Redhead Festival in Tilburg. Wij zijn áltijd in voor een hair-party en we kunnen je verzekeren dat ook jij dit niet wilt missen. Naast dat Tilburg volledig rood kleurt en het zonnetje belooft te schijnen, is er van alles te beleven in de stad. Van live muziek & tentoonstellen tot een haarworkshop by…. US! Kom jij ook?

#workshop
Onze stylisten geven een haarworkshop speciaal voor de daddy’s en hun dochter(s). De BrainWash stand is te vinden op het Kidsplein (Pieter Vreedeplein). Hier staan wij gewapend met een borstel & a whole lot of haar-accessoires klaar om vaders te helpen bij het maken van de leukste kidskapsels!

#vlechten
Geen feest zonder goede party coupe! Bij onze stand vrolijken we graag alle rode lokken op met een leuk veer- tje of een mooie vlecht. Voor welke variant ga jij? Onze signature zomervlecht óf toch liever een Bohemian visgraat?

Tussen al het rood kun je ons herkennen aan de oranje BrainWash Tuktuk! Het is sowieso de moeite waard om even langs te komen. Wij trakteren namelijk jong op een bellenblaas en oud op zéér aantrekkelijke kortings- bonnen voor onze BrainWash salons.

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert