BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

7 dec Tips tegen statisch haar

Geplaatst op 15:41 uur in Blog, Producten, Stylen, TipsDelen

Winter, you love it or you hate it! Maar van het statische haar wat hiermee gepaard gaat wordt sowieso niemand blij. Daarom heeft BrainWash wat tips voor je om dit irritante fenomeen te voorkomen:

Gebruik haarspray

Kam / borstel je haar ten eerste niet te vaak. Als je je haar toch in model wil brengen, spray dan een beetje haarlak op je borstel en kam dit door je haar. Een tip voor als je graag een muts draagt als het buiten koud is; spuit ook wat haarlak in je muts voordat je deze op zet.

Pas je kleding aan

Vermijd synthetische kleding! Dit materiaal is namelijk echt statisch van zichzelf en verergert het effect van statisch haar alleen maar (je weet wel, die knetterende truien als je hem aantrekt!). Kies liever voor natuurlijke materialen wat betreft je kleding.

Oil & de-frizz producten

We kunnen de boel ook een handje helpen door olieproducten, zoals de Satin Oil lijn van Keune, te gebruiken. Deze producten voeden het haar en brengt de hoofdhuid in balans met vijf speciale essentiële mineralen. Het resultaat is prachtig gezond haar door een verbeterde vochtbalans van het haar en een hoofdhuid die in balans is.
Daarnaast is een De-Frizz een echte must. Het maakt je haar zijdezacht en niet geheel onbelangrijk; het gaat pluis tegen!

Vermijd de föhn en stijltang

Hitte zorgt ervoor dat je haar droger wordt en dus ook extra statisch. Niet doen dus! Als je echt niet zonder kan, gebruik de apparaten dan op een minder warme stand en een speciale prep spray.

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert