De Favoriet van Jade! Koel Zilver – Anti-Geel shampoo

24 september 2021

Dit is mijn favoriet! Ik ben echt helemaal fan van de Koel Zilver anti-geel shampoo! Waarom? Omdat echt niks zo erg is als een gele gloed over je haar. Daarnaast ruikt hij echt ontzettend lekker!

Even voorstellen!

Hoi allemaal! Ik ben Jade, 32 jaar oud en werkzaam bij BrainWash Kappers als salonleiding bij BrainWash Dordrecht Pearlbuck-erf. Tien jaar geleden begon ik op deze locatie in de salon van Club Kappers, welke onlangs is overgegaan in BrainWash Kappers.

Naast mijn functie als salonleiding, ben ik actief als trainer van de BrainWash salons in de regio Utrecht. Anderen helpen en ondersteunen vind ik het allerleukst om te doen! Daarbij vind ik communicatie en advies geven aan klanten het leukst om training in te geven.

Dit is wat ‘ie voor je haar doet:

Het blijft altijd de vraag bij een zilvershampoo of hij echt genoeg doet voor je blonde haren. Voor de Koel Zilver is het antwoord in elk geval JA! Hij matteert het haar supermooi, het violetpigment corrigeert de gele gloed en hij werkt echt verhelderd op de kleur van je blonde lokken. Bij andere zilvershampoos wil dit soms wel eens grauw uitpakken en dat is nou juist niet wat je wilt.

De Koel Zilver shampoo is geschikt voor iedereen met van nature lichtblond haar, met een gele ondertoon of voor mensen met geblondeerd haar, highlights of een balayage, die graag juist voor een matter en koeler effect wilt gaan.

Mijn haargeheim!

Denk niet in problemen, maar in oplossingen. En als je er even niet uitkomt… Vraag het je haarstylist, die weet altijd raad!