Doe het lekker niet zelf!

09 november 2021

Voor komende herfst/winter periode is het weer tijd voor een nieuwe look! Helaas gaat dit niet altijd goed. Gelukkig zijn onze salons weer open en is er sinds kort een nieuwe tool bij gekomen om geen last meer te hebben van het lange wachten. Heb je nou net je eigen haar geverfd en is het totaal verkeerd uitgepakt? Laten wij nou net je eerste hulp bij haarkleuringen zijn!

In deze blog…

Vertellen we je aan de hand van een aantal voorbeelden, waarom je het toch beter niet zelf kan doen…We zien het toch steeds vaker voorbij komen, klanten die hun eigen haar hebben geverfd waarbij het gewenste resultaat geen succes was. Voor de klant is dit natuurlijk al vervelend genoeg en zijn wij er zeker van bewust wat voor geld er in zal zitten om het haar weer te kunnen laten stralen. Lees vooral even mee met wat de meest gemaakte fouten zijn van zelf je haar verven!

Je blonde lokken zijn geel geworden  

Dat moment wanneer je in de spiegel kijkt en jezelf afvraagt wat je jezelf hebt aangedaan. Laten wij nou precies de stylistes hebben die je er tip top uit laten zien. Het is van belang om je haar eerst te laten wassen met de koel zilver shampoo, dit zorgt er namelijk voor dat de gele kleur uit je haar wordt getrokken. Als je je haar verft moet je dit goed verzorgen om het gezond te houden. Heb jij je haar thuis geverfd en is dit niet uitgepakt zoals je dat gewild had? In de salons wordt er gewerkt met de Brainwash professional lijn, er is een speciale lijn ontwikkeld voor beschadigt haar. De Nogal Verzorgende Shampoo geeft het haar de aandacht die het nodig heeft, om het uiteindelijk weer glad en glanzend te laten worden. De shampoo heeft een functie dat het haarvezel repareert van binnenuit om het haar vervolgens weer sterker te laten worden. In combinatie met de nogal voedend conditioner, wordt het haar extra goed verzorgd. Zoals wij altijd zeggen ‘’flaneren kan je leren!’’ En om je haar nog een extra verzorging te geven hebben we de Nogal rijk masker. Gebruik deze om de drie wasbeurten in plaats van de conditioner.  

Bekijk hier de before & after:

Highlights zelf verven? Doe het nou niet! 

Wat moet je nou echt niet doen met het zelf zetten van highlights? Er zijn zoveel methodes die gemakkelijk te koop zijn bij de drogist, maar die uiteindelijk echt geen mooi resultaat leveren. Laat dat haarkapje met gaten dan vooral ook in de schappen liggen van de winkel. Het zorgt ervoor dat je grote bleek vlekken krijgt in je haar, dat moeten we niet hebben natuurlijk. Er worden tegenwoordig steeds meer gekke dingen verzonnen om zelf highlights te zetten. Zo bestaan er ook pakjes met een speciaal mascara borsteltje om de highlights zo ‘’subtiel’’ mogelijk te laten kleuren. Ook dit is een grote no-go, de verf loopt namelijk meteen uit in je haar en dat zorgt ervoor dat je haar een grote vlek wordt!  

Gelukkig bevatten onze haarstylisten de beste skills en weten zij hoe ze tot in de puntjes (letterlijk)  je haar weer goed kunnen fixen. 

Bekijk hier de before & after:

Help! Mijn haar is groen  

Het is weer raak.. je haar is groen geworden. Maar hoe kan dat nou eigenlijk? Er zijn twee grote oorzaken waardoor je haar groen kan worden. Je haar kan onder andere groen worden als je bij licht haar een te donkere kleur hebt gebruikt. Je haar mist dan namelijk een aantal tinten waardoor er warmte mist bij het donker verven.  

Voor de blondies onder ons, wisten jullie dat je geblondeerde haar dus helemaal niet groen wordt van het chloorwater wat in het zwembad zit? De oorzaak van je groen gekleurde haar is namelijk dat er een koperkleuring op je haar komt door het zwembadwater. Koper in het zwembad komt door de leidingen die er zijn. Soms kan je ook groen haar krijgen na het douchen, de oorzaak hiervan is dus ook dat je onder een koperen waterleiding staat. Wie had dat nou gedacht?  

Elk mens heeft een verschillend haartype, waarbij dus ook een ander kleurbehandeling toegepast moet worden. Onze tip aan jou is, om in dit geval contact op te nemen met een van onze salons om een afspraak te maken, zodat onze haarstylisten jou persoonlijk advies kunnen geven en je kunnen verhelpen van deze heftige kleur! Via deze link, kan je nu online een afspraak maken bij een van de salons bij jou in de buurt! Hopelijk zien we je snel onder het genot van een lekker bakkie koffie.