HOLIDAY HAAR HACKS!

13 december 2021

De feestdagen komen eraan en je besteed natuurlijk extra tijd aan je kapsel. In deze blog leggen we 3 simpele haar hacks aan je uit, zodat jij gemakkelijk een schitterende haarstijl kunt creëren voor de feestdagen!

3 HAAR HACKS VOOR JOUW ULTIEME FEESTLOOK!

Dit jaar zullen we kerst opnieuw vieren in een kleinere kring, maar ook dan wil je er zo mooi mogelijk uitzien, toch?!  Heb jij nog een aantal tips nodig om er stralend uit te zien? In deze blog vind je verschillende haar hacks die jou gaan helpen tijdens deze speciale dagen!

HOLIDAY HAAR HACK 1: GA VOOR GOLVENDE LOKKEN!

Maak je haar nat en maak een aantal vlechten in je haar voordat je naar bed gaat. Je kunt 2 vlechten maken, maar als je kleinere krullen wilt, kan je ook meerdere vlechtjes in je haar maken. Slaap een nacht met deze vlechtjes en haal ze er in de ochtend uit. Zo creëer je gemakkelijk een bos vol golvende lokken! Gebruik een kleine hoeveelheid van de Lekker Stug zoutspray van BrainWash Professionals in je haar voor meer volume en textuur.

 

HOLIDAY HAAR HACK 2: SCHOON, SNEL & HOLIDAY-READY!

Is je haar vettig aan het worden, maar met alle holiday-voorbereidingen geen tijd om het te wassen? Gebruik dan je favoriete droogshampoo: de Snelle booster droogshampoo van BrainWash Professionals. Doe dit voor je gaat slapen zodat je in de ochtend wakker wordt met schoon haar. Spray de droogshampoo in je scheiding en over de rest van je hoofdhuid. Laat dit 5 minuten intrekken en masseer dit vervolgens op je hoofdhuid. Kam je haar daarna door. De droogshampoo zorgt er voor dat al het overtollige haartalg word geabsorbeerd zodat je de volgende dag geen vettig haar meer hebt en zorgt voor wat extra grip, zo creëer je gemakkelijk jouw holiday-look.

 

HOLIDAY HAAR HACK 3: FEESTJE OP JE HOOFD!

Jaloers op de meiden met een volle bos haar? Wil jij ook wel eens zo’n prachtige paardenstaart voor de feestdagen? Probeer dan het volgende:

Verdeel je haar in 2 secties: een bovenkant en een onderkant. Pak als eerste de bovenkant en maak een  hoge staart. Pak vervolgens de onderkant en maak ook een staart lager dan de ander. Nu vallen de 2 staarten over elkaar heen en lijkt het alsof je veel langer haar en meer volume hebt!

Met deze haar hacks ben je zo klaar voor de feestdagen. Lekker makkelijk, snel en zonder poespas!