Holiday Haar Hacks!

30 december 2020

Tijdens de kerstdagen en Oud & Nieuw besteed je extra aandacht aan een mooi kapsel. In deze blog lichten we drie simpele Haar Hacks toe die elke feestelijke look naar een hoger niveau tillen!

3 Holiday Haar Hacks die jouw feestlook helemaal afmaken!

Tijdens de feestdagen wil je natuurlijk schitteren met een mooie outfit en een feestelijk kapsel. Juist nu moeten we van alle momenten genieten en proberen ze speciaal te maken! Ook als je kerst en Oud & Nieuw in kleine kring viert, of via een digitale borrel. Het geheim van een mooi kapsel zit hem vaak in eenvoudige trucjes, welke we op onze social media kanalen al met je hebben gedeeld en die we in deze blog graag nog even onder elkaar zetten.

Holiday Haar Hack 1

Touperen kun je leren! Het geheim van veel mooie kapsels is het touperen van de aanzet. Verdeel je haar in segmenten en beweeg met een kam of borstel zachtjes tegen de haren in. Zo creëer je instant volume die de basis vormt voor bijna elke look! Eventueel kun je nog wat haarlak of volumepoeder gebruiken, voor extra versteviging.

Holiday Haar Hack 2

Haar mooi opgestoken, maar er steken nog wat plukjes uit? Gebruik een wenkbrauwborsteltje met wat haarlak erop om deze netjes weg te werken. Zo krijg je zelfs de meest weerbarstige plukjes, gegarandeerd netjes op zijn plek.

 

 

Holiday Haar Hack 3

Een beetje glitter toevoegen aan de jaarwisseling? Spuit haarlak op je haar, breng wat glitter oogschaduw aan (bijvoorbeeld zilver of goud!), nog een laagje haarlak en klaar! En het fijne is, je wast het er gemakkelijk weer uit.

 

 

 

We hopen dat toch iedereen heeft kunnen schitteren tijdens de feestdagen, ondanks dat een kappersbezoek nu niet mogelijk was!