BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

6 mei Moederdagtip

Geplaatst op 14:59 uur in Blog, Producten, TipsDelen

Het is bijna moederdag! Omdat jouw moeder natuurlijk de állerliefste is ben je vast op zoek naar een passend cadeau. Stop met zoeken! Wij hebben dé cadeautip waar alle moeders blij van worden. Leg haar in de watten met, niet één, maar twee heerlijke haarproducten, namelijk de Keune shampoo & conditioner! Deze scoor je nu samen voor maar €20,- in éxtra mooie verpakking bij onze BrainWash salons. 

Mom you are the best!
Je wilt natuurlijk alleen het beste voor jouw moeder! Dat snappen wij maar al te goed. Gelukkig zijn de shampoos en conditioners van Keune ‘made to meet hairgoals’. Zorgvuldig samengesteld door stylisten en deskundigen om te doen wat ze moeten doen. Zo heeft elke variant zijn eigen werking. Ook voor jouw moeder hebben wij een passende set om haar lokken weer te laten stralen! Laat een warm bad vollopen en verras haar met een mom’s moment. Pinky promise dat ze daar helemaal van opknapt. 

Wil jij jouw moeder verwennen met een Keune shampoo & conditioner cadeaupakket? Bezoek dan een van onze BrainWash salons en laat je helpen door onze stylisten. Zij kunnen je adviseren over de verschillende varianten zodat jij het perfecte cadeau hebt voor jouw supermom! 

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert